Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 13 návštěvníků)

Ražniči na plechu

0.0
Ražniči na plechu

Potřebné ingredience

Ingredience 500 g kuřecích řízků, 500 g drůbežích jater, 200 g anglické slaniny, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 2 nožičky oblíbené klobásy, 2 nožičky tenkých párků, cibule podle chuti, olej, sůl, grilovací koření, pepř

Postup přípravy

• Kuřecí řízky a játra nakrájíme na větší kostky, klobásu na kolečka, anglickou na kostičky, párky nakrájíme na menší kousky a kraje nakrojíme jako když opékáme buřty, krásně se rozevřou a na talíři to pěkně vypadá. Papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na širší proužky, pokrájíme cibuli (velkou na silnější kolečka, malou na půlky nebo čtvrtky). Všechno smícháme
a nasypeme na plech s vyšším okrajem. Pokropíme trochu olejem, osolíme a opepříme, posypeme grilovacím kořením. Upečeme doměkka. Podáváme s rýží nebo bramborami
Velmi rychlé a dobré já to dělám bez jater jsou pak suchá.
Já játra nedávám

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Dagmar40 21. 6. 2010, 22:10
taky dělávám je to opravdu výborné (Y)jen nedávám játra |:o) |:o) |:o)
dominikamatyas 20. 6. 2010, 23:27
Dobrý večer Lucko, receptík jsme dnes zkusila je (Y) (Y) (Y), taky jsem tam nedala játra (manžel nesmí vnitřnosti), bylo moooc dobré (clamp) (clamp) (clamp), Děkuji za receptík |:o) |:o) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie