(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Ražniči na plechu
Potřebné ingredience
Ingredience 500 g kuřecích řízků, 500 g drůbežích jater, 200 g anglické slaniny, 1 červená paprika, 1 zelená paprika, 2 nožičky oblíbené klobásy, 2 nožičky tenkých párků, cibule podle chuti, olej, sůl, grilovací koření, pepř
Postup přípravy
• Kuřecí řízky a játra nakrájíme na větší kostky, klobásu na kolečka, anglickou na kostičky, párky nakrájíme na menší kousky a kraje nakrojíme jako když opékáme buřty, krásně se rozevřou a na talíři to pěkně vypadá. Papriky zbavíme jadřinců, nakrájíme na širší proužky, pokrájíme cibuli (velkou na silnější kolečka, malou na půlky nebo čtvrtky). Všechno smícháme
a nasypeme na plech s vyšším okrajem. Pokropíme trochu olejem, osolíme a opepříme, posypeme grilovacím kořením. Upečeme doměkka. Podáváme s rýží nebo bramborami
Velmi rychlé a dobré já to dělám bez jater jsou pak suchá.
Já játra nedávám
a nasypeme na plech s vyšším okrajem. Pokropíme trochu olejem, osolíme a opepříme, posypeme grilovacím kořením. Upečeme doměkka. Podáváme s rýží nebo bramborami
Velmi rychlé a dobré já to dělám bez jater jsou pak suchá.
Já játra nedávám
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Dagmar40
(upraveno)
21. 6. 2010, 22:10
taky dělávám je to opravdu výborné jen nedávám játra
dominikamatyas
(upraveno)
20. 6. 2010, 23:27
Dobrý večer Lucko, receptík jsme dnes zkusila je , taky jsem tam nedala játra (manžel nesmí vnitřnosti), bylo moooc dobré , Děkuji za receptík